Laden Evenementen

Optreden van Kathleen Willems op het terras van Het Witte Kasteel

Informatie
Datum:
12 juni 2022
Tijd:
15:00 tot 15:30
Locatie:Het Witte Kasteel
Kathleen Willems

Op zondag 12 juni geeft Kathleen Willem een optreden op het terras van Het Witte Kasteel. Ze zal hier optreden tussen 15:00 uur en 15:30 uur. Ben jij benieuwd naar haar muziek? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Kathleen Willems

Als eerste kun jij op deze middag genieten van de prachtige stem van de 37-jarige Kathleen Willems. In haar leeft een oude ziel. Niet alleen is Elvis van grote invloed in haar muziek maar ook Jake La Botz, JD McPherson en The Devil Makes Three. Haar muziek klinkt bluesy maar ook country.

Op Facebook wordt Kathleen omschreven als “the real deal”, “ademt muziek. prachtige stem, kick-ass gitaarspel en een geweldige persoonlijkheid”, “heel eigen”, “muziek met gevoel”. Begin 2021 heeft Kathleen een CD en een LP uitgebracht met haar eigen nummers. De titel van het album is heel toepasselijk Through The Heart, omdat het haar in het diepst van haar hart raakt.

Muziek is een belangrijk aspect in haar leven. 24 uur per dag is ze hiermee bezig omdat het haar levensstijl is. Een levensstijl die haar al ver heeft gebracht. Kathleen heeft al op verschillende festivals gestaan, uiteenlopende venues. Ze is in haar element als ze elke week (meerdere keren) op het podium staat, dus boeken maar!

Interesse?

Het optreden vindt plaats op zondag 12 juni vanaf 15:00 uur. Meer informatie vind je via deze link. Let op! Terrasoptredens gaan alleen door bij goed weer.