Agenda

't dorpsterras udenhout

Optredens Familie de Bruyn en JOEPIE FOURTIE bij ’t Dorpsterras Udenhout

Wanneer: 19 juni 2021 om 20:00 uur tot 20 juni 2021 om 23:30 uur Waar: 't Dorpsterras Udenhout Entree: Vanaf €9,25
Bestel tickets

Optredens Familie de Bruyn en JOEPIE FOURTIE bij ’t Dorpsterras Udenhout

Op zaterdag 19 juni staat er weer een leuke avond op het programma bij ’t Dorpsterras Udenhout. Je kunt genieten van optredens van Familie de Bruyn en JOEPIE FOURTIE. Lees snel verder. 

Met een upright piano, bescheiden drumkit, klinkend koper en een paar knusse schemerlampen maakt Familie de Bruyn een muzikaal bruincafé van ’t Dorpsterras Udenhout. Bekende hips worden afgewisseld door obscure songs. Ook is het mogelijk om een verzoek in te dienen die zij voor je spelen. JOEPIE FOURTIE draait de lekkerste platen.

Kaarten reserveren

Je kunt vanaf €9,25 een enkele plaats reserveren, maar het is voordeliger om met meerdere personen een tafel te reserveren. Kaarten zijn te bestellen via de website. 

Meer informatie

Op de hoogte blijven van actuele updates en toevoegingen aan het programma? Volg dan ’t Dorpsterras Udenhout op Facebook en Instagram.

PS. het evenement is nog onder voorbehoud vanwege de verstrekking van de vergunningen voor evenementen door de overheid en lokale gemeente. Uiteraard is de organisatie hoopvol dat ’t Dorpsterras Udenhout door kan gaan.

Locatie