Laden Evenementen

Opvoeden met waarde(n) bij Giardino d’Italia

Informatie
Datum:
03 oktober 2023
Tijd:
19:30 tot 21:30
Prijs: €59
Locatie:Giardino d’Italia

Welke waarden vind jij waardevol om door te geven aan je kinderen? En hoe doe je dat? Doe mee met de 3-delige ontdekkingsreeks en neem je eigen waarden onder de loep. Je ontdekt wat je echt belangrijk vindt om je kind mee te geven. En hoe je dat doet.

Je verdiept je in vragen als: Hoeveel ruimte geef ik mijn kind? Hoe leer ik het gelukkig te zijn? Hoe geef ik het aandacht? Wat leer ik van mijn kind? Je gaat aan de slag met verschillende werkvormen. Soms individueel, soms in twee- of drietallen en soms met de hele groep (maximaal 12 personen). Je gaat met de andere deelnemers in gesprek, reflecteert samen en leert van elkaar. Want hoewel het leven een persoonlijke zoektocht is, kun je elkaar als reisgenoten inspireren.

De begeleiders

Hans (1962) is een vader van twee dochters. Nu zijn beide dochters op zichzelf zijn gaan wonen, is hij samen met zijn vrouw in een heel andere fase van het ouderschap beland. Naast zijn werk en gezin maakt Hans ook graag tijd voor anderen. Hij is nu begeleider bij onze ontdekkingsreeks “Opvoeden met Waarden”. Samen met Cynthia (1983) begeleidt hij deze avonden. Cynthia is moeder van Ian (8) en Alex (6) en de drijvende kracht achter haar jonge gezin. Ondanks de drukte die dit met zich meebrengt, wil zij graag met Hans en de deelnemers drie mooie avonden beleven.

Meer informatie 

  • Je ontvangt een werkboek met opdrachten

Aanmelden kan via de website!