Agenda

out of (self) love

Out of (self) love en 4EF4 in De Nieuwe Vorst

Wanneer: 3 oktober 2020 van 20:30 tot 22:30 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €17,-
Bestel tickets

Out of (self) love en 4EF4 in De Nieuwe Vorst

Donderdag 1 t/m zaterdag 3 oktober 20:30 kun je in De Nieuwe Vorst naar: Out of (self) love & 4EF4 van ENSÕ Physical Theatre & Rebecca Schoolmeesters. Ze bundelen hun krachten in een Double Bill in de Nieuwe Vorst. Twee voorstellingen op één avond. Koop snel kaartjes, want er is maar beperkte toegang.

Foto: Harry Kleijnen

Out of (self) love

Ik ben hier.
Met jou.
Ik ben hier niet om voor jou te voelen.
Ik ben hier om mét jou te voelen.
Ik ben hier.
Zodat je weet dat je niet alleen bent.
In Out of (self) love zien we twee mensen die op zoek zijn naar echt contact. Via spel, beweging en muziek delen ze hun pogingen om connectie te maken. Met zichzelf, de ander en het publiek.

Out of (self) love is de tweede voorstelling van ENSŌ Physical Theatre. Een duet waarin de makers zelf als performer de vloer op gaan. Om hun zoektocht naar de versmelting tussen theater en dans verder uit te diepen. Een wervelende, snelle, ontroerende en komische voorstelling over de menselijke drang naar verbinding.

4EF4

Ouder worden hoort er bij. Het is de natuur. Elk levend wezen wordt elke dag, elk uur, elke minuut van zijn leven ouder. Maar wat nou als dat niet meer hoeft?

4EF4 is een filosofische montagevoorstelling over onsterfelijkheid. In deze voorstelling gaat theatermaker en performer Rebecca Schoolmeesters op een luchtige en speelse manier op zoek naar de waarde van ons leven zónder einde. 4EF4 gaat januari 2021 in première, maar jullie kunnen nu al genieten van een preview.

In het kort

  • Wanneer: donderdag 1 oktober t/m zaterdag 3 oktober.
  • Aanvang: 20:30 uur.
  • Locatie: De Nieuwe Vorst.
  • Tickets: normaal: €17,- | < 25 jaar en studenten: €10,- | FHK: 50%: €8,50.

Locatie