Overcharged expo bij De Nachtzuster

Informatie
Datum:
10 februari 2023 20:00
-
12 februari 2023 17:00
Prijs: Gratis
Locatie:De Nachtzuster
Overcharged expo

Het studentenleven: feestjes, late uurtjes en gezelligheid. Iedereen kent het wel. Toch…? Neem tijdens deze expositie een kijkje in het ware studentenleven. Georganiseerd door studenten die zelf maar al te goed weten hoe het is om in deze tijd een opleiding te volgen. De expositie is van 10 t/m 12 februari te zien bij De Nachtzuster. 

Overcharged

‘Vaak denken mensen dat het studentenleven ‘lang leve de lol is’. Het enige wat er te zien is, zijn alle feestjes en het “zorgeloos” dansen tot in de vroege uurtjes. Als student weet je dat er achter de schermen meer gebeurt. Je leert nieuwe mensen kennen, je expertise uit te breiden, de beste versie van jezelf te worden en dit allemaal met de dagelijkse taken er bovenop. Bijna de helft van de studenten ervaart prestatiedruk en bijna elke student ervaart stress. Daarom hebben vier communicatie studenten de expo ‘OVERCH⚡️RGED’ bedacht.

Overcharged choqueert door middel van een beleving. Met kunst gemaakt door tien creators willen studenten erkenning vragen aan de mensen die hen niet begrijpen. Als bezoeker word je niet alleen meegezogen in de beleving van studenten, maar kun je er ook aan deelnemen. Probeer maar eens een studentenbrein uit de knoop te halen of te presteren onder tijdsdruk…’

Meer informatie

‘Overcharged‘ wordt afgetrapt op vrijdag 10 februari om 20:00 uur, met de ‘Housewarming’. In samenwerking met Zuidoost komt RØK een dj set geven om de housewarming compleet te maken. Op 11 en 12 februari ben je welkom tussen 12:00 – 17:00 uur om een kijkje te nemen in het studentenhuis vol prikkels.

poster Overcharged