logo
Laden Evenementen

Paasprogramma bij Ontdekstation013

Informatie
Datum:
16 april 2022 12:30
-
18 april 2022 16:30
Prijs: €8,
ontdekstation pasen

In het gebouw en in de tuin van Ontdekstation013 zijn eieren verstopt. Op deze eieren staan letters. Lukt het jou om een woord te maken met deze letters? Of kom genieten van alle andere activiteiten? Ontdekstation013 is open met Pasen en daar is van alles te doen en te beleven! Kom met je vader, moeder, opa, broer, zus, vriendje of vriendinnetje. Ontdekstation013 is uitermate geschikt als dagje uit!

Vrij ontdekken

Tijdens de paasdagen mag je vrij komen ontdekken bij Ontdekstation013. Er zijn ontzettend veel dingen die je kan doen. Een kleine greep uit de activiteiten: spelen met de knikkerbaan, timmeren, metselen, proefjes met geleiden, waterbaan maken, lamp maken, stopmotion filmpje maken, ontdekken met een van de greenscreenboxen en vergeet natuurlijk geen eieren te zoeken!

Openingstijden

Op 16, 17 en 18 april zijn de openingstijden anders dan normaal bij Ontdekstation013. We werken met vrije inloop. Dat betekent dat jullie welkom zijn tussen 12.30 en 16.30. Tussen deze tijden mag je zelf bepalen hoe laat je komt en hoe laat je weer weggaat. Je hebt wel een geldig ticket nodig.

Bestel snel je tickets via de website, want vol = vol!Let op! Wij hanteren een Pin Only beleid. Bij ons kun je niet met contant geld betalen.