Laden Evenementen

Paasspeurtocht voor de hele familie in het Spoorpark

Informatie
Datum:
17 april 2022 10:00
-
18 april 2022 18:00
Prijs: €4,50

Tijdens het Paasweekend verandert het Spoorpark in het Paas Speurpark! Op zondag 17 en maandag 18 april kun je samen met je gezin en/of vrienden op zoek naar de levensgrote paaseieren in het park.
Bij de Spoorpark kiosk is een spelkaart te halen. Hiermee kun je deelnemen aan het Paas Speurpark. Verzamel alle letters op de paaseieren door het park heen en vul het goede woord in op je spelkaart. Deze is weer in te wisselen bij de kiosk voor je welverdiende zakje paaseieren én onder de ingeleverde spelkaarten verloten ze iedere dag ook één mega paasei! Tijdens het zoeken naar de grote paaseieren kun je onderweg ook zomaar nog wat extra verrassingen tegen het lijf lopen.

Meer informatie

Voor het deelnemen aan het Speurpark reserveer je dus vooraf online een spelkaart. Je kunt daarmee heel de dag komen speuren! Op vertoon van het gekochte ticket (per kind) kun je een spelkaart afhalen bij de Spoorpark Kiosk. Deelname aan de zoektocht kost €4,50 per kind (exclusief servicekosten).

Kom jij gezellig langs in het Spoorpark en krijg jij alle paaseieren gevonden? Voor meer informatie kun je deze Facebook-pagina checken.