Laden Evenementen

Paper Passion in de Koepelhal

Informatie
Datum:
05 augustus 2022 10:00
-
06 augustus 2022 17:00
Prijs: €12,50
Locatie:Koepelhal
paper passion

De Tilburgse Koepelhal in de Spoorzone staat op vrijdag 5 augustus en zaterdag 6 augustus in het teken van Paper Passion. Gaat jouw hart sneller kloppen van handlettering, origami, fotocollages, mixed media, tekenen, schilderen, papiermaché, doodling en veel meer? Dan is het zeer de moeite om hier een kijkje te nemen. Lees verder.

Tijdens Paper Passion staan er twee dagen lang verschillende workshops, make-and-takes en veel meer op het programma. Ook komen diverse vloggers en bloggers langs, kun je makers ontmoeten, nieuwe trends ontdekken, inspiratie opdoen en natuurlijk shoppen.

Activiteiten en deelnemers

Benieuwd naar de activiteiten die worden georganiseerd tijdens Paper Passion? Of benieuwd welke makers allemaal te vinden zijn op de beurs en wat je er allemaal kunt shoppen? Check dan snel de website. 

Meer informatie

De online verkoop van Paper Passion is gestopt, maar je kunt nog wel je kaarten aanschaffen aan de deur. Volwassenen betalen €12,50 en een kinderkaartje (4 t/m 12 jaar) kost €7,50. Een passepartout voor beide dagen inclusief goodiebag kost €22,50.

Paper Passion is op beide dagen te bezoeken tussen 10:00 – 17:00 uur.

Voor meer informatie kun je de website raadplegen.