Pasen bij NondeJeu

Informatie
Datum:
31 maart 2024
-
02 april 2024
Prijs: Vanaf €26,50
Locatie:Nondejeu
Pasen Nondejeu

Tijdens het paasweekend op zondag 31 maart en maandag 1 april hebben ze bij NondeJeu een ruim aanbod aan leuke paasarrangementen. Bij NondeJeu maken ze je echt ‘egg-cited’, je kunt jouw paasbrunch namelijk combineren met een flinke dosis competitie. Klaar met al die saaie paasbrunches? Bij NondeJeu wordt jouw paasbrunch onvergetelijk!

Feestelijke paasbrunch

Bij NondeJeu kun je al met twee personen genieten van een heerlijke paasbrunch om te delen! Laat je verrassen door een samenstelling van de lekkerste brunchgerechten zoals gerookt zalm roosjes, ei en bacon, gevulde broodjes, brie, garnalencocktails, verschillende bruschetta’s en overheerlijke zoete lekkernijen. Bij NondeJeu hebben ze voor ieder wat wils, zo kunnen kinderen onder de twaalf jaar genieten van een speciaal samengestelde brunch. Voor de allerkleinste paasliefhebbertjes onder de vier jaar heeft NondeJeu boevenboerdjes, want niks is leuker dan meesmullen met je ouders!

EGG-hunting game

Houd je ogen goed open tijdens het paasweekend bij NondeJeu, want er liggen paaseieren verstopt bij NondeJeu. Met deze paaseieren kun je toffe prijzen winnen! Hoe veel woorden kunnen jullie maken met de letters die op de paaseieren staan? Laat je hersens goed kraken voor de winst!

Combineer met Prison Island of Jeu de Boules

Heb je na de brunch nog zin om de competitie aan te gaan? Combineer dan jouw paasbrunch met Prison Island en/of een potje Jeu de Boules! Zo kun je kiezen om elkaar uit te dagen met een potje Jeu de Boules. Wil je de paaspret helemaal compleet maken? Dan kun je kiezen voor een paasarrangement met Prison Island. Voor €54,00 per persoon geniet je van een paasbrunch in combinatie met anderhalf uur Prison Island!

Reserveren

Dat wordt een paasweekend om nooit te vergeten! Wees er snel bij en reserveer via de website van NondeJeu!