Pathe 50PLUS: De Terugreis

Informatie
Datum:
25 juni 2024 13:30
-
19 juli 2024 01:07
Prijs: Gratis
Locatie:Pathé Tilburg Stappegoor

Pathé 50PLUS is altijd weer een gezellig uitje! Elke dinsdagmiddag om 13:30 uur ziet u prachtige films worden vertoond, waarbij het aanbod elke twee weken wisselt. Zo geniet u van de allerbeste films, zonder last te hebben van de drukte bij avond- en weekendvoorstellingen. De voorstellingen hebben een pauze en u ontvangt een gratis kop koffie/thee met een lekkernij!
Alle leeftijden zijn welkom tijdens 50PLUS!

Tickets € 9,50 (incl. koffie/thee en een lekkernij)

De Terugreis

Martin van Waardenberg en Leny Breederveld spelen de hoofdrollen in een melancholische, maar ook humoristische roadmovie waarin herinneringen, jarenlange liefde en acceptatie van veranderingen centraal staan.

Jaap is al bijna 50 jaar samen met Maartje. Waar de nukkige Jaap niet veel zin meer heeft om dingen te ondernemen, zit de soms wat verwarde Maartje nog vol levenslust. Als het echtpaar een brief ontvangt van een oude vakantievriend, laat Jaap zich met gepaste tegenzin overhalen om hem op te zoeken in Zuid-Europa. Zoveel jaar later reizen de twee in hun oude auto door een totaal veranderd Europa; kibbelend, maar ook de ene herinnering na de andere ophalend. Onderweg komt Jaap tot het pijnlijke besef dat zijn vrouw dementerend is. Zich realiserend dat alles wellicht anders gaat worden, leren ze opnieuw waarom ze elkaar liefhebben.

Meer info

Voor meer info, kun je kijken op de site van Pathe.