Pathe 50PLUS: The Great Escaper bij Pathé Stappegoor

Informatie
Datum:
16 april 2024
Tijd:
13:30 tot 15:30
Prijs: 9,50
Locatie:Pathé Stappegoor

Pathé 50PLUS is altijd weer een gezellig uitje! Elke dinsdagmiddag om 13:30 uur worden er prachtige films vertoond, waarbij het aanbod elke twee weken wisselt. Zo geniet u van de allerbeste films, zonder last te hebben van de drukte bij avond- en weekendvoorstellingen. De voorstellingen hebben een pauze en u ontvangt een gratis kop koffie met een lekkernij!

Alle leeftijden zijn welkom tijdens 50PLUS!

Tickets € 9,50 (incl. koffie/thee en een lekkernij). Voor meer info check deze website.

Over de film

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Britse Tweede Wereldoorlog veteraan Bernard Jordan die op 89-jarige leeftijd ontsnapte uit het verzorgingstehuis om de 70e herinneringsdag van D-Day in Normandië bij te wonen. Met top-acteur Michael Caine in de hoofdrol en Glenda Jackson.

In de zomer van 2014 haalt Bernard Jordan (Michael Caine) wereldwijd het nieuws met zijn ‘grote ontsnapping’ uit het verzorgingshuis waar hij woont. Zijn grote wens is om zich nog eenmaal bij zijn collega-oorlogsveteranen te voegen op het strand van Normandië ter herdenking van hun gevallen kameraden. The Great Escaper vertelt niet alleen het inspirerende verhaal van een man die probeert in het reine te komen met zijn blijvende oorlogstrauma. Bernie’s avontuur, dat slechts 48 uur besloeg, viert ook de blijvende liefde in zijn 60-jarige huwelijk met Rene (Glenda Jackson) die haar echtgenoot op fantastische wijze steunt in zijn avontuur.

  • Dinsdag 16 april 13:30 uur
  • Dinsdag 14 mei 13:30 uur