Laden Evenementen

Pathé Ladies Night: All Inclusive

Informatie
Datum:
15 maart 2023
Tijd:
20:00 tot 22:30
Prijs: €15,50
Locatie:Pathé Tilburg

Op 15 maart is de Ladies Night terug bij Pathé Tilburg Centrum en Tilburg Stappegoor. Zon, zee, strand en een wankelend huwelijk… alle ingrediënten voor een heerlijk film avondje.

Ladies Night

Na een drukke dag is het altijd fijn om even met vriendinnen te ontspannen bij de Ladies Night. Geniet van een hapje en drankje, een gezellige quiz én ga naar huis met een fijne goodiebag. De Ladies Night staat garant voor een gezellig avondje uit waarbij je sowieso een feel-good film gaat zien. Heb jij zin in een avondje uit en fun met vriendinnen? Dan ziet Pathé Tilburg je graag op de volgende Ladies Night!

All Inclusive

Wanneer Jacco en Sylvie met hun dochter Loïs en zoon Bink besluiten op vakantie te gaan in een All Inclusive resort, wordt hun al wankele huwelijk zwaar op de proef gesteld. Wanneer Sylvie bij aankomst aan Jacco meldt dat ze een ‘pauze’ wil inlassen, kan Jacco dit, te midden van zijn midlife crisis, maar moeilijk accepteren. Binnen de paradijselijke All Inclusive cultuur zal Jacco de confrontatie moeten aangaan met zijn vastbesloten vrouw, zijn puberende kinderen maar vooral zijn grootste struikelblok, zichzelf.

Tickets?

Wil jij deze Ladies Night bijwonen? Bestel dan via deze website tickets. De tickets kosten €15,50.