Agenda

Ladies Night

Pathé Ladies Night ‘Like A Boss’ bij Pathé Tilburg

Wanneer: 26 februari 2020 van 19:00 tot 21:40 Waar: Pathé Entree: €15,50
Bestel tickets

Pathé Ladies Night ‘Like A Boss’ bij Pathé Tilburg

Woensdag 26 februari kan jij samen met jouw vriendinnen ’s avonds naar de voorpremière van ‘Like A Boss’ bij Pathé Tilburg tijdens een gezellige Ladies Night.

Ladies Night

Pathé Ladies Night is een speciale filmavond voor jou en je vriendinnen. Voordat de film begint ben je vanaf 19:00 uur welkom om te winkelen langs verschillende kraampjes onder het genot van een welkomstdrankje. Daarnaast krijg je nog een hapje en drankje voor tijdens de film en er wacht een leuke goodiebag met cadeautjes voor jou in de zaal. Tijdens de loterij in de zaal kan je ook nog kans maken op spectaculaire prijzen.

Like A Boss

In de hilarische nieuwe komedie Like a Boss lijkt het de beste vriendinnen Mia en Mel (Tiffany Haddish en Rose Byrne) voor de wind te gaan met hun eigen cosmeticabedrijf. Echter zitten de vriendinnen diep in de schulden. Cosmeticagigant Claire Luna (Salma Hayek) doet Mia en Mel een aanbod om hun zaak over te kopen en dit aanbod kunnen ze niet afslaan. De vriendschap van deze twee vriendinnen wordt flink op de proef gesteld in deze film.

Locatie