Agenda

kluizenaar

Pilot C bij Theater De Nieuwe Vorst

Wanneer: 22 juli 2021 van 20:30 tot 22:30 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €17
Bestel tickets

Pilot C bij Theater De Nieuwe Vorst

Pilot PC door Connor Schumacher | Laat Pilot PC je meenemen in een enerverende zoektocht naar een nieuwe manier van bewegen. Door alle maatregelen; 1,5 meter afstand, niet uitgaan, beperkte sociale contacten, is onze bewegingsvrijheid beperkt. Hoe blijven we toch actief, hoe laten we de energie toch weer stromen zonder de regels te overtreden?

Pilot PC is een sci-(non)-fictie onderzoek. Schumacher keert, samen met zijn alter ego The Fool, terug naar de zwarte doos en neemt je mee in zijn denkwereld via een heuse TED-talk, compleet met PowerPointpresentatie. Op zoek naar de vaardigheden om te komen tot een nieuwe bewegingscultuur, belanden we uiteindelijk met z’n allen op een dance rave. Op gepaste afstand natuurlijk.

Verwacht muziek van opera tot techno, licht, video, beweging, hard werken én nadenken. Gebruik dit ongewone dansfeest als je wilt of als je het nodig hebt. En geen zorgen; The Fool is een professional. We gaan stapje voor stapje. Het enige wat je nodig hebt is een beetje oefening.

Meer informatie en tickets

Check deze website voor meer informatie en tickets.

Locatie