Agenda

piushaven culinair

Piushaven Culinair: drie uur durende vaartocht met viergangenmenu van Gastrobar RIX

Wanneer: 9 juni 2021 tot 13 juni 2021 Waar: Gastrobar RIX Entree: Vanaf €75,-

Piushaven Culinair: drie uur durende vaartocht met viergangenmenu van Gastrobar RIX

Een drie uur durende vaartocht over de Piushaven, het Wilhelminakanaal en de directe omgeving die wordt begeleid door een viergangenmenu van Gastrobar RIX. Dat kan van 9 tot en met 13 juni 2021. Lees snel verder voor meer informatie.

Piushaven Culinair x Gastrobar RIX

Vaartochten door de Piushaven en het Wilhelminakanaal: die kennen we al. Maar vanaf nu is het ook mogelijk om tijdens deze tocht te genieten van een heerlijk diner. Wat je kunt verwachten? Een welkomstdrankje, viergangendiner met culinaire gerechten en een fantastische beleving.

De arrangementen zijn van woensdag tot en met zondag te reserveren op bovenstaande data. Piushaven Culinair start dan van 16:45 uur en duurt tot 20:00 uur. Achteraf kun je natuurlijk – met de versoepelingen op komst – naborrelen bij Gastrobar RIX aan het Piusplein. Ook heeft Piushaven Culinair op de zaterdagen en zondagen een lunchvaartocht. Deze tocht start om 11:30 uur en duurt tot 14:30 uur.

De prijzen zijn als volgt:

  • Dinervaart: €95,- per persoon inclusief welkomstdrankje en drie uur varen
  • Lunchvaart: €75,- per persoon inclusief welkomstdrankje en drie uur varen

Het is ook mogelijk om een bijpassend wijn/bierarrangement bij te boeken. Je kunt hier bij je reservering naar informeren. Reserveren kan door te bellen of mailen naar Gastrobar RIX.

Uiteraard worden de coronamaatregelen in acht genomen. Tijden zijn onder voorbehoud van de maatregelen of versoepelingen daarvan.

Meer informatie

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Gastrobar RIX? Volg ze dan op Facebook en Instagram.

Locatie