Laden Evenementen

Pizzaparty & Sollicitatieborrel bij Capo del Pio

Informatie
Datum:
23 maart 2022
Tijd:
16:00 tot 20:00
Prijs: Gratis
Locatie:Capo del Pio
pizzaparty & sollicitatieborrel

Woensdag 23 maart om 16:00 uur organiseert het restaurant Capo del Pio een Pizzaparty & Sollicitatieborrel. Heb jij al altijd eens willen werken in een authentiek Italiaans restaurant? Kom morgen dan langs Pizzaparty & Sollicitatieborrel. Lees dan snel verder voor alle informatie en meld je aan!

Sollicitatieborrel bij Capo del Pio

Bij Capo del Pio zijn ze op zoek naar leuke collega’s. Daarom organiseren ze een sollicitatieborrel! Tijdens de borrel leren wordt het eerste contact gelegd tussen sollicitanten en de eigenaren van het restaurant onder het genot van een biertje en een heerlijke, authentieke Italiaanse pizza. Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Ben je gastvrij, energiek en hou je van de Italiaanse cultuur en keuken? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Over Capo del Pio

Bij Capo del Pio aan de Piushaven in Tilburg kun je genieten van authentieke en traditionele Italiaanse gerechten. Deze Trattoria, Bottega, Pizzeria en Italiaanse delicatessenwinkel is alles ineen. Zo kan je er maaltijden afhalen, producten kopen voor thuis of lekker eten aan de Piushaven zelf. In onze ruim gesorteerde delicatessenwinkel koop je de heerlijkste Italiaanse producten. Onze delicatessen zijn onder andere mooie hammen, kazen, olijfolies, wijnen, speciaal bieren, olijven, vers gebrande noten, pasta’s, cannoli’s, Limoncello en andere Italiaanse dranken en nog te veel om op te noemen. Ook hebben we een ruim assortiment van Italiaanse wijnen. Ook handig: Capo del Pio is gemakkelijk te bereiken. Gevestigd in Tilburg en het ligt centraal tussen Gilze, Goirle, Rijen, Berkel-Enschot, Riel en Moergestel.

Interesse?

Ben jij morgen aanwezig op de sollicitatieborrel? Laat dat dan weten via info@capodelpio.nl weten. Dan weet Capo del Pio hoeveel pizza’s ze moeten maken! Houd voor meer informatie de socials in de gaten: FacebookInstagram