Plantjesmarkt bij Giardino d’Italia

Informatie
Datum:
21 april 2024
Tijd:
12:00 tot 16:00
Prijs: Gratis
Locatie:Giardino d’Italia
plantjesmarkt

Op zondag 21 april vindt er weer een nieuwe editie van de Plantjesmarkt plaats in de tuin van Giardino d’Italia! Tijdens de Plantjesmarkt kun je tientallen kraampjes afstruinen en genieten van een lekker drankje. Bij de Plantjesmarkt kun je natuurlijk terecht voor plantjes, maar er is nog veel meer leuks te kopen! Benieuwd? Lees snel verder.

Zo vind je er ook streekproducten, handgemaakte ambachtsproducten van bijenwas bijvoorbeeld hout en keramiek. Daarnaast vind je er waanzinnige wijnen, komt Goejenhandel lang en is er nog veel meer leuks te beleven tijdens deze toffe lentemarkt!

Wie komen er?

Het belooft uiterst gezellig te worden tijdens de Plantjesmarkt bij Giardino d’Italia. Zo komen De Annahoeve in De Moer, Goejenhandel met producten gemaakt door toffe jongeren, Mirjam Beijers met bijenwaskaarten, Renske Textiles met knuffels en tassen, Francé van Gorkom met een top collectie plantjes, De Drie Flora’s met plantjes en altijd een leuke verrassing, Addy Graafmans-Jansen met natuurlijke plantdrukken, Nicolle Graafmans met flitsend functioneel keramiek, Edith van Dun met pure plantjes zonder bestrijdingsmiddelen, Juul Martin Williams met haar bijzondere boeken, Ciao vino wijn uit le Marche met waanzinnige wijnen.

Dat is nog niet alles, want ze houden nog graag verrassingen achter de hand. Daarnaast hebben ze ruimte voor extra aanmeldingen, dus doe vooral lekker mee. Ook als je plantjes te ruilen hebt ben je welkom, maar meld je wel even aan!

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Plantjesmarkt bij Giardino d’Italia en/of wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom deze markt? Neem dan snel een kijkje op het Facebook-event van Giardino d’Italia!