Laden Evenementen

Play-in Koninklijke Harmonie Orpheus

Informatie
Datum:
14 september 2022
Tijd:
20:15 tot 22:00
Locatie:Wijkcentrum De Baselaer

Speel jij een instrument? Kom dan een avond met ons harmonieorkest meespelen. Je bent van harte welkom. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Om het nieuwe seizoen in te luiden organiseert Koninklijke Harmonie Orpheus op woensdag 14 september een Play-in avond bij Wijkcentrum de Baselaer. Op deze avond ben je van harte welkom om mee te spelen met onze harmonie. De repetitie is van 20.15-22.00 met aansluitend de gelegenheid om een borreltje mee te doen. Zo kun je de sfeer proeven en je wanen in ons warme verenigingsgevoel. Aanschuiven is gratis en geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast. 

Over Koninklijke Harmonie Orpheus

Koninklijke Harmonie Orpheus is een harmonieorkest uit Tilburg. Ons orkest werd opgericht in 1864 en is daarmee één van de oudste verenigingen van onze stad. We bestaan al meer dan 150 jaar, maar zijn springlevend en voelen ons jong. We ontmoeten elkaar wekelijks op woensdagavond, serieus repeteren aan een veelzijdig repertoire. Jaarlijks geven we 6 tot 8 concerten. Ook nemen we deel aan Concertconcoursen en maken we reizen naar het buitenland. We streven naar een hoog niveau, maar bieden ook veel gezelligheid. We zijn een vereniging waarin ieder zijn of haar weg kan vinden.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je eens geheel vrijblijvend kennismaken? Dat kan! Meld je aan via Secretaris@khorpheus.nl of via de website, dan sturen we vast de muziek toe. Enthousiast geworden? Blijf dan vooral vaker komen.