Play offs: Tilburg Trappers – EC Peiting

Informatie
Datum:
17 maart 2023
Tijd:
20:00 tot 22:30
Prijs: 16,25
Locatie:Tilburg Trappers

Tilburg Trappers mag het in de achtste finale van de play offs opnemen tegen EC Peiting. In deze achtste finale spelen de teams vijf keer tegen elkaar en zal Tilburg Trappers er alles aan doen om de volgende ronde te halen. Wil jij de wedstrijden van Tilburg Trappers bijwonen? Lees dan snel verder!

De wedstrijd bezoeken

Kaarten voor deze wedstrijd kun je vinden op de website van Tilburg Trappers. Wedstrijden van Tilburg Trappers zijn zowel met de fiets, auto als het openbaar vervoer goed te bezoeken. Zo is er een groot parkeerterrein voor de deur waar je goedkoop kunt parkeren. Ook is er een fietsenstalling en een bushalte voor het stadion.

Rondom de wedstrijd is het ook gezellig in het IJssportcentrum Tilburg. Zo is er een Biergarten waar je wat kunt eten en drinken en er hangt een gezellige sfeer. De sfeer van de Biergarten wordt daarna door getrokken op de tribunes om Tilburg Trappers naar de overwinning te juichen. De play offs wedstrijden zijn dus een erg gezellig uitje met je familie of vrienden!

Meer informatie

In het totaal speelt Tilburg Trappers 5 keer tegen EC Peiting waarvan 3 keer thuis. Naast vrijdag 17 maart speelt Tilburg Trappers ook op dinsdag 21 en zondag 26 maart voor deze play offs ronde een thuiswedstrijd tegen EC Peiting. Wil jij meer weten over een wedstrijdbezoek aan Tilburg Trappers? Of ben je benieuwd naar al het actuele nieuws rondom de wedstrijd of de play offs? Check dan de website van Tilburg Trappers en volg Tilburg Trappers op Facebook en Instagram.