Laden Evenementen

Plink Floyd Project: Dark side of the moon in de Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
26 november 2022
Tijd:
20:15 tot 22:30
Prijs: Variërend
Locatie:Schouwburg Tilburg
Pink floyd project

Op zaterdag 26 november neemt het Pink Floyd project je in de show ‘Dark side of the moon mee naar 1973. Het jaar waarin Pink Floyd transformeert van underground act tot wereldact. Lees snel verder.

Een spectaculaire reis terug in de tijd waarin de band een show voorschotelt zoals Pink Floyd die 50 jaar geleden zelf speelde, geïnspireerd op het unieke Live at Pompeï-concert.

Over de avond

Op het podium van de schouwburg experimenteert Pink Floyd Project met nummers als Obscured By Clouds, Set The Controls For The Heart Of The Sun en Careful With That Axe Eugene. Met het 23 minuten durende Echoes maakt de band aan het eind van het eerste deel de opstap naar Pink Floyds grote doorbraak: The Dark Side Of The Moon. Deze plaat behoort tot de bestverkochte albums allertijden en viert in 2023 zijn 50-jarig jubileum. Na de pauze hoor je een integrale uitvoering van dit album met uiteraard klassieke Floyd-songs als  Time, The Great Gig In The Sky, Us And Them en natuurlijk Money!

Over Pink Floyd Project

Pink Floyd Project, een van Nederlands meest gewaardeerde tributebands, brengt de onbetwistbare sound, van één van de meest invloedrijke bands allertijden, wederom gestoken in een uniek en groots visueel spektakel.

Meer info

Een kaartje voor de eerste rang kost €39,50, voor de tweede rang kost een kaartje €36,50 en voor de derde rang betaal je €29,50. Ben je 26 jaar of jonger? Dan betaal je slechts €12,50 voor een kaartje. Haal je tickets hier! Wil je alvast een voorproefje? Kijk dan de video hieronder.