Poker Series Live bij Café Bet Kolen

Informatie
Datum:
14 november 2024
Tijd:
19:30 tot 01:00
Prijs: 14
Locatie:café Bet kolen

In het leukste en gezelligste Café van Tilburg en omstreken kun je iedere tweede donderdag van de maand aan de Poker Series Live meedoen. Dit is een landelijk professioneel opgezette pokertoernooiserie voor recreatieve pokeraars. Bij deze pokertoernooien, waarbij niet om geld wordt gespeeld, gaat het erom om jezelf voor de landelijke finale te plaatsen. Daar maken spelers kans om een plekje in Team Pokeren.nl te krijgen. Verder ontvangen de winnaars van de voorrondes een bijbehorende bokaal en een vette winnaarsfoto.

Tilburg is samen met Spijkenisse, Hoofddorp en Maarssen, één van de vier steden waar iedere maand een Poker Series Live toernooi wordt gehouden. Daar zit ook een speciale Tilburg Ranking aan gekoppeld, waardoor spelers ook nog onderling strijden om Poker Series Kampioen van Tilburg te worden.

Meer info

De toernooien vinden iedere tweede donderdag van de maand plaats in Café Bet Kolen. De start is om 19:30, waarbij het mogelijk is om tot 21:00 in te stromen. Rond 0:30 is de naam van de winnaar bekend! De tickets, die €14 kosten, zijn te koop via de toernooipagina op https://www.pokeren.nl/pokertoernooien/.