Agenda

PREMIÈRE – I Open At The Close van Bram van Helden in De Nieuwe Vorst

Wanneer: 11 juli 2020 van 16:00 tot 00:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: Pay what you want
Bestel tickets

PREMIÈRE – I Open At The Close van Bram van Helden in De Nieuwe Vorst

Dool rond in een wereld van theatergordijnen. Een bewegende installatie in de grote zaal van De Nieuwe Vorst. Let op: Reserveren is verplicht!

In maart leek het doek te vallen voor het theaterseizoen 2019/2020. Nu de deuren voorzichtig weer opengaan, kijken we anders naar de ruimtes die maandenlang stil en donker waren. De Nieuwe Vorst vroeg Bram van Helden om de herstart te verzorgen. Vier weken lang is I open at the close te bezoeken. Een overgangservaring, tussen een lege en volle zaal.

Bram van Helden geeft steeds een nieuwe vorm aan zijn werk (performances, installaties, exposities). Vaak staat het op theatrale wijze leven inblazen van levenloze objecten centraal. Dit project kwam tot stand in samenwerking met Thijn Kolk.

Openingstijden na de première

Na de première is I open at the close te bezoeken van woensdag 15 juli t/m zondag 9 augustus op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 12:00 en 15:00 uur en ’s avonds voorafgaand aan de zomerprogrammering. Reserveren kan ter plekke.

Pay What You Want

Voor dit programma hanteren ze ‘Pay what you want’. Jij bepaalt zelf na afloop wat je wilt en kunt betalen.Weet je niet wat een gepast bedrag is? Dan geven we je enkele suggesties.

  • Als iedereen € 5,00 zou betalen, kunnen we blijven doen wat we doen.
  • Heb je minder te besteden, of ga je deze zomer naar meerdere voorstellingen, dan is een bijdrage van € 2,50 een mooi bedrag.
  • Kun je meer kwijt, of je vond het geweldig dan is € 7,50 een goede richtlijn.

Méér mag natuurlijk altijd… 😉 en kun je je geen bijdrage permitteren? Geen enkel probleem. Je bent meer dan welkom!

Locatie

Reageer op dit bericht