Presentatie visueel album RITUAL Paloma Lázaro Arteaga bij Cinecitta

Informatie
Datum:
26 mei 2023
Tijd:
20:30 tot 22:00
Prijs: €12 of €5
Locatie:Cinecitta

Muzikant Paloma Lázaro Arteaga presenteert op vrijdag 26 mei om 20:30 uur haar visuele album ‘RITUAL’ samen met de 6e en laatste video van het project in Cinecitta in Tilburg.  Alle 6 de indrukwekkende video’s van het album zullen op het grote scherm van de bioscoop te zien zijn. Elke video en nummer is een nieuw hoofdstuk van het ritueel. De video’s en composities nemen je mee op een reis van loslaten, je kern vinden, groei, liefde, overgave naar dankbaarheid. Een reis waar ieder mens zich mee kan identificeren.

Ritual

Voor haar debuutalbum RITUAL werkte Paloma samen met Joost Lijbaart (drums & percussie), Sjoerd van Eijck (piano) en Johannes Fend (contrabas) om haar composities tot leven te brengen. De video’s zijn zelf geregisseerd door Paloma en ze werkte samen met circusartiesten en beeldend kunstenaars om het album te verrijken met een visuele ervaring. De video’s werden gefilmd in Spanje, Frankrijk en Nederland.

‘RITUAL is een ode aan de voorouders, aan het primitieve, aan de natuur, aan alles wat we lijken te zijn vergeten, maar dat diepgeworteld zit in onze identiteit. Het is een uitnodiging om opnieuw te geloven in de kracht van muziek, van creativiteit, kwetsbaarheid en schoonheid. Een reis naar die plek waar alleen hier en nu is, waar magie kan worden aangeraakt en onze ziel kan worden getransformeerd.’ Zegt Paloma over het visuele album.

Meer informatie en tickets

Dresscode: Kom als een natuurelement (vuur, aarde, lucht of water) waarmee jij je het meest identificeert of maak een combinatie van elementen die jou vertegenwoordigen. Reguliere kaarten kosten €12. Ben je Fontys student? Dan betaal je €5,-.  Wil je tickets? Die haal je hier!