Laden Evenementen

Prikkelarme open dag Moergoed

Informatie
Datum:
02 juli 2022
Tijd:
11:30 tot 13:00
Website:
Prijs: Gratis
Locatie:Moergoed
Moergoed open dag

Zoek je een dagbesteding in het groen, waar werken in een biologische tuin en keuken met elkaar gecombineerd kan worden? Misschien past Moergoed wel bij je. Op 2 juli vindt er bij Moergoed een prikkelarme open dag plaats van 11:30 uur tot 13:00 uur. Kom je ook? Lees dan snel verder en meld je direct aan!

Open dag Moergoed

Lekker samen aan de slag, of juist een klusje even alleen. Ruimte om bij te dragen én om op adem te komen. Met je voeten in de aarde en je handen tussen de groente. Kom sfeer proeven op de open dag. Met maximaal 10 personen nemen wij de tijd elkaar te leren kennen en is er een rondleiding door de tuin.

Over Moergoed

Zorgtuin, -keuken en imkerij Moergoed biedt kleinschalige dagbesteding aan voor (jong-)volwassenen (vanaf 18 jaar) met psychische of sociale hulpvragen, met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of burn-out klachten. De deelnemers werken samen in de prikkelarme pluktuin. De rustige, groene omgeving biedt een beschutte plek waar we samen werken en waar ruimte is om ons te verwonderen over al het moois dat groeit en bloeit. De intensiteit van de activiteiten valt veelal onder arbeidsmatige dagbesteding. Dit sluit niet uit dat er ook ruimte is om te bezinnen en de rust op te zoeken.

Aanmelden

Om de kleinschaligheid te garanderen graag even aanmelden via de website.