Laden Evenementen

Prinsebal (&Kapellenfestival)

Informatie
Datum:
04 februari 2023 20:00
-
05 februari 2023 01:30
Prijs: €12,50
Locatie:013 Tilburg
Prinsenbal

Op 4 februari 2023 vindt na drie jaar eindelijk weer een Prinsebal plaats in de grote zaal van Poppodium 013. Het Prinsebal is hét feest van de Prins van Kruikenstad en iedereen is welkom! Prins Knet d’n Irste en het complete Gevolg mengen zich tussen alle enthousiaste Kruiken, Kruikinnen en verenigingen van binnen en buiten Kruikenstad. Dit jaar luidt het motto van het Prinsebal: 111% BEGOSSE!!

Kruikenstad Klinkt

Dit jaar is er weer een muzikaal programma onder de noemer: ”Kruikenstad klinkt”. Bart Schuermans, Bennie Bekend en de Jan van Brusselband keren terug op het podium. De Tilburgse zangeres Nikki Schollen (De Heeren van Aemstelband) is dit jaar toegevoegd aan de line-up. Ook Mosterd na de Maaltijd zal tijdens het programma hun opwachting maken met een spetterend optreden! Dat belooft één groot feest te worden.

Uitreiking Kruikenonderscheiding

Tijdens het Prinsebal heeft de Prins van Kruikenstad de mogelijkheid om een gouden, zilveren of bronzen onderscheiding uitreiken. De Kruikenonderscheiding is de hoogste onderscheiding die het carnaval in Kruikenstad kent. Deze wordt slechts zeer selectief uitgereikt, zelfs niet eens elk jaar. De onderscheiding wordt uitgereikt aan personen die iets bijzonders hebben betekend voor de stad. Op de eerste plaats is dat voor het carnaval zelf, maar het kan ook zijn dat iemand op maatschappelijk vlak iets heeft bijgedragen.

Kapellenfestival

In de Next-zaal van 013 kan je het Kapellenfestival vinden. Hier staat een mooie line-up van acht kapellen die je letterlijk omver gaan blazen!

Op de foto met Prins & Adjudant

Om jouw moment met Prins Knet en Adjudant Paul te vereeuwigen, kan je bij binnenkomst met hen op de foto. Je kunt deze kans aangrijpen om hem te verrassen met een leuk, origineel cadeau in het thema van de avond.

Kaartverkoop

Kaarten voor het Prinsebal zijn nu verkrijgbaar voor slechts €12,50 in de webshop.