Proeverij van exclusief speciaalbiertje en bijpassende bonbon bij Friandries

Informatie
Datum:
16 september 2022 12:00
-
17 september 2022 20:00
Prijs: Gratis
Locatie:Friandries
Friandries speciaalbier en skulls

Chocolade- en bierliefhebbers opgelet! Friandries – dé chocoladejuwelier van Tilburg – is opnieuw een supertoffe samenwerking aangegaan met Brouwerij Frontaal uit Breda. Ze hebben een limited edition speciaalbiertje uitgebracht dat de naam ‘Talking Heads’ heeft gekregen. Extra leuk: ze hebben ook een bijpassende bonbon ontwikkeld. Lees snel verder. 

‘Talking Heads’ is een cacao fruit sour. De naam verklapt het al een beetje, maar het is een wat zuurder, fruitig biertje van 5%. Het biertje is gebrouwen met het smakelijke afvalproduct cacaofruit van Carbosse Naturals. Ook heeft de chocoladejuwelier het biertje verwerkt in een ‘skull’, een bonbon in de vorm van een doodskopje.

Het ‘Talking Heads’ biertje en de bonbons zijn nu als limited pakket te koop in de webshop van Friandries en in de winkel aan de Willem II-straat. Het pakket bestaat uit één biertje en vijf skulls en kost €10,-. Het biertje en de skulls zijn ook apart verkrijgbaar.

Proeverij

Wil je dit heerlijke biertje en de bijpassende bonbons komen proeven? Dat kan op vrijdag 16 en zaterdag 17 september! Tussen 12:00 en 20:00 uur ben je welkom om het biertje en de skulls te proberen in de winkel van Friandries aan de Willem II-straat.

Meer informatie

Friandries creëert verrassende chocoladebelevenissen met ingrediënten die je bij een andere chocolatier niet snel vindt. Kleine kunstwerkjes die de zintuigen prikkelen. Een combinatie van de mooiste ingrediënten in de juiste balans. Friandries staat voor vernieuwing in de traditionele chocolademarkt. Het uiteindelijke doel is de ultieme chocoladebeleving geven aan de avontuurlijke chocoladeliefhebber, de fijnproever en iedereen die dacht niet van chocolade te houden. De slogan van Friandries is dan ook heel toepasselijk ‘Choc your senses.’ Kijk voor meer informatie over Friandries op de website, Facebook of Instagrampagina.