Laden Evenementen

Publiekspremière ‘Hart op de juiste plek’ bij Pathé Tilburg Stappegoor

Informatie
Datum:
10 augustus 2022
Tijd:
19:00 tot 21:00
Prijs: €12,50

Op woensdag 10 augustus staat de publiekspremière van ‘Hart op de juiste plek’ op het programma bij Pathé Tilburg Stappegoor. De film start om 19:00 uur en iedereen wordt verwelkomd met een heerlijke drankje en een hapje. Wij mogen 5 x 2 kaarten weggeven. Lees snel verder. 

Over de film

De jonge Eve heeft een leuke baan als freelance trendwatcher, een fijne vriendengroep en woont samen met haar knappe vriend Ricardo in de grote stad. Door een onverwachte gebeurtenis is ze ineens niet meer zeker van haar ogenschijnlijke onaantastbare geluk en Eve komt op straat te staan. Ze trekt tijdelijk in bij haar vriendin Rebecca, maar in de kleine studio hebben ze amper privacy. Ze gaat op zoek naar een eigen woning, maar de woningen in en rondom de stad blijken onbetaalbaar te zijn. Zij is genoodzaakt tijdelijk terug te keren naar haar ouderlijk huis in het dorpje Zeilne om bij haar moeder Kristien in te trekken. Het is het begin van een trip down memory lane met oude vrienden, haar jeugdliefde Luuk en een familieruzie die na jaren nog steeds rondgaat in het dorp.

Kaarten kosten €12,50 per stuk inclusief hapje en drankje.

Kaarten winnen

Wil je kaarten winnen voor deze film? Laat dan weten wie volgens jou het hart op de juiste plek heeft en waarom. Dat kan door onderstaand formulier in te vullen. De winnaars krijgen per mail bericht. We geven maar liefst 5 x 2 vrijkaarten weg. Dus zorg dat jij je mail goed in de gaten blijft houden.

Prijsvraag première Hart op de juiste plek