Agenda

het zonnelicht

Qi in beweging bij Het Zonnelicht

Wanneer: 18 januari 2020 van 13:30 tot 17:00 Waar: Het Zonnelicht Entree: €50,-

Qi in beweging bij Het Zonnelicht

Op zaterdag 18 januari kun je deelnemen aan de mini-retraite Qi in beweging bij Het Zonnelicht. Deze retraite wordt gegeven door Chantal van Heumen van Mana Gezondheidspraktijk.

Qi in beweging

Deze middag kun je zien als een mini-retraite waarin we veel aandacht besteden aan de energiehuishouding in en om je lijf.  We maken kennis met de de energiestroom in en om je. Bijvoorbeeld door verschillende Qi Gong oefeningen, maar ook door lichaamswerk, meditatie en meditatie in beweging.

Door de zachte vloeiende oefeningen van Qi Gong kom je in beweging, in de ruimte, in de groep, in jezelf. Het is echt een fijne manier om aan te komen, te landen in je lichaam, stevig met beide benen op de grond. Tijdens deze ontspannen oefeningen en de oefeningen die we verder ook zullen doen ga je de energie in en om je lichaam waarnemen. De meesten ervaren dit als een zachte warme aanwezigheid.

Werken met energie

Verder in de middag maak je kennis met verschillende manieren hoe je met deze energie kunt werken. En hoe je je gedachten in kunt zetten om deze energie positief te beïnvloeden. De middag is ingericht om lekker bij jezelf te zijn, om een diepe ontspanning op te roepen en om de energie lekker te laten stromen. Om de stilte in jezelf te ervaren.

De mooie en bijzondere locatie van het Zonnelicht zal daar ook aan bijdragen. We hebben deze middag de beschikking over de meditatiezaal, de bamboetuin en het theehuis. Er is ruimte om stil te zijn, om te delen en vooral te ervaren.

Prijzen

  • Early bird voor 4 januari 2020 €45,-
  • Samen korting, kom je samen met iemand dat betaal je samen €85,-
  • Na 4 januari 2020 €50,-
  • Je kunt gebruik maken van de meedoenregeling van de gemeente Tilburg als je daarvoor in aanmerking komt.

Meer info

Locatie

Reageer op dit bericht