Laden Evenementen
RAW

Radioprogramma ‘Dijkstra en Evenblij ter plekke’ live bij Restaurant RAW

Informatie
Datum:
12 februari 2023
Tijd:
20:00 tot 22:00
Prijs: Gratis
Dijkstra en evenblij te plekken

Het NPO Radio1-programma ‘Dijksta & Evenblij ter plekke’ wordt aanstaande zondagavond, 12 februari, live uitgezonden vanuit restaurant RAW in Tilburg! Lees snel verder. 

Verwacht een avond over de leukste onderwerpen in Tilburg en omstreken. Denk aan de Turkse gemeenschap in Tilburg die volop bezig is de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië te helpen, oud-voetballer Mark Schenning komt vertellen over de gloriejaren van Willem II onder de (opmerkelijke) leiding van trainer Co Adriaanse en veel meer! Daarnaast is er livemuziek van de Tilburgse formatie VOF De Kunst die dit jaar het veertigjarig bestaan viert, het gat onder andere over de tijd dat Carnaval vieren in Tilburg ten strengste verboden was. Ten slotte duiken de heren in de eeuwenoude, maar nog altijd niet opgeloste moordzaak van Marietje Kessels.

Uitzending bijwonen

Wil jij de uitzending bijwonen? Dat kan! Restaurant RAW heet je van harte welkom. Aanmelden is niet nodig, maar wees er wel op tijd bij want vol=vol! De inloop begint om 19:30 uur en de uitzending start om klokslag 20:00 uur.