Agenda

Remme

Remme in Theaters Tilburg

Wanneer: 7 juli 2021 tot 24 juli 2021 Waar: Schouwburg Concertzaal Tilburg Entree: Gratis

Remme in Theaters Tilburg

De schouwburg viert haar 60 jarig jubileum dit jaar. En wie jarig is trakteert moeten ze gedacht hebben bij Theaters Tilburg. Daarom trakteren ze hun gasten de hele maand juli op leuke optredens op het buitenpodium. Ook komt Remme bij Theaters Tilburg op het buitenpodium.

Remme

De getalenteerde singer-songwriter, gitarist en pianist Remme is pas 20 jaar oud. Geïnspireerd door Fleetwood Mac, Jeff Buckley, Michael Jackson en Justin Bieber schrijft hij krachtige, zorgvuldig afgewerkte popsongs. Opgroeiend in een kleine Nederlandse stad begon hij te schrijven over zijn leven en de wereld om hem heen. Op zijn 16e reisde hij regelmatig naar Berlijn om met zijn oude gitaarleraar te werken aan zijn debuutalbum. Op festival Eurosonic Noorderslag bracht hij zijn eerste single uit.

Extra informatie

De voorstellingen zijn allemaal gratis te bezoeken en beginnen om 20.30 uur. Alleen op de zondagen zijn het ochtendshows die om 11.00 uur beginnen. Mocht het weer onverhoopt slecht zijn, dan worden de voorstellingen helaas geannuleerd.

Capaciteit is beperkt, dus kom op tijd!

Locatie