Laden Evenementen

Remy van Kesteren treedt op met robotorkest in Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
06 april 2022
Tijd:
20:30 tot 22:30
Prijs: €12,50

Harpist Remy van Kesteren staat bekend om zijn grote talent en unieke stijl. Na veel onderscheidingen in de klassieke muziek, besloot de harpist ook popmuziek te gaan maken. Uiteindelijk ging hij in 2019 op theatertour met het Analoque Robot Orchestra. Samen met de bouwer van deze elektronische instrumenten, Jurjen Alkema, heeft Remy gewerkt aan een compleet nieuwe voorstelling. De interessante mix van verrassende composities en betoverende visuals zorgt voor een unieke beleving in de concertzaal op woensdag 6 april.

Uitzonderlijk muzikaal talent Remy van Kesteren wist als tiener al veel prijzen binnen te halen. Hij studeerde aan Utrechts Conservatorium en studeerde in 2010 af met de hoogste onderscheiding. Zijn liefde voor voor klassieke muziek bleef altijd groot, maar maakte nadat hij had besloten popmuziek te maken al gauw een popalbum. De elektronisch geproduceerde tracks zijn internationaal erg populair en worden via zijn eigen label uitgebracht. Remy is al jaren een veelgevraagde gast op radio en tv. Hij trad op bij programma’s als De Wereld Draait Door, 3FM, Zapplive en Wie is de Mol?. Hij schoof onder andere aan tafel bij KRO’s De Ochtend van 4, Nooit meer slapen, De Slimste Mens en de Nieuwsshow op TROS Radio 1.

Verkoopinformatie

Het concert is te zien op woensdag 6 april om 20:30 uur in Concertzaal Tilburg. Tickets zijn te koop vanaf €12,50 en kun je hier vinden. Of je kunt bellen naar: 013 – 543 22 20.