Resto VanHarte organiseert voorlichting voor babbeltruc preventie

Informatie
Datum:
13 februari 2023
Tijd:
16:00 tot 17:30
Prijs: Gratis
Locatie:MFA Het Kruispunt
Hoe ga je babbeltrucs tegen?

Op maandag 13 februari organiseert Resto VanHarte een bijeenkomst: ”Hoe om te gaan met babbeltrucs”. Tijdens deze bijeenkomst leer je hoe deze mensen te werk gaan met praktische voorbeelden. Ook wordt concreet aandacht besteed aan hoe jij daar dan op zou moeten reageren. 

Extra informatie

Deze bijeenkomst is voor iedereen die zichzelf wil laten informeren en zich hiertegen wil beschermen. Je bent op 13 februari van harte welkom bij MFA Het Kruispunt aan de Sinopelstraat 1. Om 16:00 begint de bijeenkomst en om 17:30 heb je voldoende kennis over de babbeltrucs. De bijeenkomst is gratis.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar n.vanlieshout@restovanharte.nl

Aansluitend diner

Aansluitend kun je gezellig napraten tijdens het Resto VanHarte diner in hetzelfde Wijkcentrum. Reserveren voor het diner is verplicht en kan via 0900-900-3030 op werkdagen tussen 09:00 en 12:30 of via een duidelijke vermelding in de mail voor het aanmelden van de bijeenkomst. Voor het diner betaal je de regulieren Resto prijzen (gasten met een voedselbank/ quiet pas betalen €2,50,- gasten met de meedoenregeling betalen €5,00,- en alle overige gasten betalen €8,00,- voor een vers bereid 3-gangendiner)