RIX Magical Night

Informatie
Datum:
11 juli 2024
Tijd:
17:00 tot 23:00
Prijs: Gratis
Locatie:Gastrobar RIX
Magical night Rix

RIX Magical Night is een magische avond, in het teken van drie betoverende cocktails, drie smaakvolle gerechtjes met onder andere stikstof bereidingen en nog veel meer! Kortom, een avond vol magische gerechten die zorgen voor een unieke ervaring. Benieuwd? Lees snel verder.

Er staan drie edities van RIX Magical Night op het programma. Op 8,9 en 11 juli. De kosten van deze indrukwekkende avond zijn €49,50 per persoon.

Over de avond

Het team van Gastrobar RIX heeft speciaal voor deze Magical Nights dit unieke driegangendiner samengesteld en daarbij de lekkerste en meest spectaculaire cocktails uitgezocht. De smaken vullen elkaar prachtig aan en de wijze van serveren is een échte experience!

Over Gastrobar RIX

Gastrobar RIX is een heerlijke hotspot aan het Piusplein. Toffe lunchgerechten, de lekkerste cocktails en hoogwaardige dinergerechten in een modern jasje kun je hier verwachten. Hier kun je zowel binnen als op het buitenterras van genieten. Op een moderne, laagdrempelige en sfeervolle manier staan ze bij Gastrobar RIX voor het culinair verwennen van de gasten. Dit alles met een persoonlijke touch!

Reserveren

Loopt het water je al in de mond? Snappen we! Twijfel daarom geen moment en reserveer jouw tafel via info@rix-tilburg.nl of via de website!