Agenda

kluizenaar

Roadmovie bij De Nieuwe Vorst: De Bastaard

Wanneer: 15 september 2021 van 20:30 tot 22:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €17,00
Bestel tickets

Roadmovie bij De Nieuwe Vorst: De Bastaard

Bij De Nieuwe Vorst kun je Roadmovie De Bastaard bekijken. Het is een roadmovie op scène waarin slam poetry, film en proza elkaar afwisselen. Ben jij toe aan wat creativiteit? Lees dan verder. 

Verhaal

‘Ik ben een bastaard, een halfbloed, een vuilnisbakkenras. Mijn X-chromosoom komt uit de Vlaamse Kempenklei, mijn Y-chromosoom uit het mulle Atlaszand.’ Aan het woord is Rashif El Kaoui. Samen met Ahmet Polat reconstrueren zij de route van Rashifs vader, die vanuit Marokko naar België reisde en uiteindelijk stierf in Zuid-Frankrijk. Een terugkeer naar een vader die hij amper heeft gekend. Ahmet gelooft dat een reis de beste stap zou zijn voor Rashif, om het bloed te begrijpen dat door hem vloeit. De reis vormt een ritueel, een poging een eigen plek te vinden in een wereld waarin zij als ‘bastaards’ niet gewild zijn.

Wie zijn de makers?

Ahmet is wereldbekend als fotograaf, was fotograaf des Vaderland en is documentairemaker. Rashif is schrijver, acteur en de man met de mooiste stem van Vlaanderen. Michelle Samba, veelgevraagd drummer en muzikaal multitalent, zorgt voor live muziek.

Bezoeken

Wil jij deze roadmovie graag zien? Ga dan naar de website van De Nieuwe Vorst voor meer informatie. Let op: de prijzen variëren voor studenten en jongeren.

Locatie