Laden Evenementen

Roel Spanjers & The Sunset Travellers bij Heyhoef-Coolvibes

Informatie
Datum:
07 november 2021
Tijd:
15:30 tot 17:15
Prijs: €10,00

Op zondag 7 november 2021 is het dan zo ver. Roel Spanjers & The Sunset Travellers komen naar Tilburg Reeshof. Ze spelen deze middag bij Heyhoef-Coolvibes en zijn er van plan om er wat moois van te maken. Kaarten voor deze middag kosten slechts €10,00. De zaal opent om 15:00 uur en het optreden zal tot ongeveer 17:15 uur duren. Lees snel verder voor alle info over het optreden.

Roel Spanjes

Roel Spanjers is een grote naam in de Nederlandse muziekwereld. Hij is een van de meest gevraagde studio en gastmuzikanten bij verschillende formaties zoals bij J.W. Roy, Luther Allison, Frederik Spigt, in de Zydecoband Captain Gumbo en in maart 2020 speelde Roel al bij Heyhoef-Backstage in de band van Malford Milligan. Sunset Travellers is de eigen band van Roel die hij al in 2001 oprichtte.

Een heerlijke stoofpot

Sunset Travelers kookt een heerlijke stoofpot gevuld met rhythm&blues, Southern soul en blues, geïnspireerd op het diepe Zuiden van de VS. Hun ingrediënten vormen de legendarische muziekplekken: Memphis, Mississippi en New Orleans. Met speelplezier én kennis van zaken gaan obscure tranentrekkende parels uit de rijke rootstraditie, swingende grooves en down home blues-stompers de pan in.

De show

Vier kopstukken van de Nederlandse rootsmuziek-scene brengen een show waar de vonken vanaf spatten! Roel Spanjers, Richard van Bergen, JJ Goossens en Nico Heilijgers zijn druk bezette side-men en spelen en toeren het hele jaar door met grote namen. De kenners weten echter dat ze al jaren samen óók The Sunset Travelers vormen. Hun muzikale mentor Louisiana Blues-man Roscoe Chenier zal worden geëerd, maar ook helden als: Dr. John, The Band, Professor Longhair, Fats Domino en Chuck Berry. Daarnaast spelen zij een aantal nieuwe eigen songs.

Extra informatie:

Tickets worden aan de deur verkocht en kosten €10,00. Voor extra informatie kan je kijken op de website van Heyhoef-Backstage. Om alvast in de stemming te komen kan je deze video bekijken.