Laden Evenementen

Rolf Sanchez op donderdag 14 december bij Poppodium 013

Informatie
Datum:
14 december 2023
Tijd:
19:00 tot 23:00
Prijs: €30,30
Locatie:013
Rolf Sanchez

Rolf Sanchez is op dit moment een van de grootste en meest succesvolle artiesten van Nederland op het gebied van Latin muziek. Op 14 december 2023 is Rolf Sanchez te zien bij Poppodium 013. De kaartverkoop is van start. Het belooft een heet avondje te worden!  

Niet minder dan twee diamanten platen voor zijn nummer 1-hits in de US Billboard Tropical Airplay chart, twee nominaties voor de prijzen Beste Nieuwkomer en Beste Act en daarnaast nog veel uitverkochte shows in Nederland en Zuid-Amerika zijn het bewijs: Rolf Sanchez heeft alle kwaliteiten van een wereldwijd succesvolle popartiest. In 2019 deed Rolf Sanchez al mee aan het televisieprogramma Beste Zangers. Daarna bracht Rolf de ene na de andere hit uit, denk aan ‘Más Más Más’ of de hit met Marco Borsato genaamd ‘Hef je Glas’. Ook 2022 is een mooi jaar geweest voor Rolf Sanchez. Hij bracht zijn single ‘Mañana’ uit en speelde met zijn band The Latin Society. Hij vertolkte zijn persoonlijke verhaal in zijn debuutalbum ‘Mi Viaje’ en was onderdeel van het meest bekeken streaming-evenement ooit in Nederland met The Streamers.

Meer informatie

De show vindt plaats op 14 december 2023 en vanaf 19:00 uur is de grote zaal open, de aanvang van het concert is om 20:00 uur. Het volledige programma wordt later bekend gemaakt. Een kaartje voor de show kost €30,30. De kaartverkoop is van start dus wees er snel bij en haal je tickets hier!