Laden Evenementen

Ronnie Flex komt naar Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
22 oktober 2021
Tijd:
20:15 tot 21:35
Prijs: €22,00

Ronnie Flex komt naar Tilburg! Op vrijdag 23 oktober staat hij in Schouwburg Concertzaal Tilburg. Wil jij Ronnie Flex graag live zien performen? Dan wil jij hier naartoe! Lees snel verder.

Ronnie Flex

Hij groeide de afgelopen vijf jaar uit tot een van de grootste artiesten van Nederland, stond op alle grote podia van Nederland, won alle prijzen die je als artiest kan winnen én werd bejubeld voor zijn unieke multidisciplinaire talent als rapper, zanger en producer.

Maar het grote succes had een donkere schaduwkant. Een depressie en cannabisverslaving zorgen ervoor dat hij door diepe dalen gaat, ondanks de vele hoogtepunten in zijn leven. Maar dan komt er een virus en staat het artiestenleven even helemaal stil. Er is tijd voor zijn familie, gezin en zijn grootste liefde: muziek maken. Ronnie is weer thuis.

Muziekvoorstelling

Opgeladen en met een hoop nieuwe muziek gaat hij een nieuw avontuur aan in het theater. Een intieme muziekvoorstelling waar Ronnie zijn huiskamer en muziekstudio mee het podium op neemt. Zijn publiek komt op visite en krijgt een kijkje in hoe zijn nieuwe album tot stand is gekomen. Ter plekke wordt nieuwe muziek gemaakt en vertelt Ronnie zijn verhaal achter de muziek.

Interesse?

Wil jij hier bij zijn? Ga dan naar de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg voor kaartjes en meer informatie. Kaartjes zijn te koop vanaf €22,00.