Laden Evenementen

Royal Rave tijdens Koningsnacht in Poppodium 013

Informatie
Datum:
26 april 2022 23:00
-
27 april 2022 06:00
Prijs: €24,50
royal rave

Lang rave de koning! Op dinsdag 26 april presenteert 013 Poppodium Royal Rave. Tijdens deze feestelijke Koningsnacht kunnen bezoekers van 23:00 tot 06:00 uur in twee zalen los gaan op de klanken van (inter)nationale grootheden en lokaal talent.

Onder deze grootheden bevindt zich Chase & Status, een van de meest succesvolle acts uit de UK met een enorme passie voor de rave-cultuur. Daarnaast is er rising star Holy Goof, de dj/producer die indruk maakte met headline shows in Londen en Nottingham tot het afsluiten van het Banghai podium in boomtown. De line-up wordt versterkt door niemand minder dan Document One, Beaudamian, Gladde Paling en BMBRMN.

Naast al deze namen is ook lokale community GO! uitgenodigd om de Next stage van een rave-waardig programma te voorzien: Jensen Interceptor, Tim Reaper en Talik. Zij zullen naast Tilburgse talenten French II, Pelgrim en Pyne hun opwachting maken.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de koninklijke rave van 013 Poppodium? Kijk voor alle extra informatie en tickets op de website.