logo
Laden Evenementen

Dagprogramma Roze Maandag: de leukste feestjes!

Informatie
Datum:
25 juli 2022
Tijd:
11:00 tot 23:30
Prijs: Gratis
Locatie:Binnenstad Tilburg
kermisprogramma roze maandag

Eindelijk kunnen we weer Roze Maandag gaan vieren zoals we gewend zijn. Dat betekent dat de hele binnenstad op maandag 25 juli roze kleurt. Benieuwd wat er allemaal te doen is? We zetten het voor je op een rijtje. Lees snel verder. 

Openingstijden & attracties

De Tilburgse kermis is op maandag 25 juli van 12:00 – 01:00 uur geopend. De kermislint loopt van de Schouwburgring tot en met de Besterdring. Er staan dan ook honderden attracties op het kermisterrein. Benieuwd welke allemaal?

Officiële programma Roze Maandag

Tijdens Roze Maandag wordt er verzameld op het centraal station. Daar komt namelijk de Roze Maandag Express aan. Deze trein rijdt van Rotterdam met een aantal tussenstops naar Tilburg. Wanneer de Roze Maandag Express is gearriveerd en iedereen klaar is, vertrekt de Pride Walk. Dit is een kleurrijke tocht door de Tilburgse binnenstad. De tocht trekt door de stad naar de Amstel Bierhal waar Roze Maandag met een optreden van een surprise-act officieel wordt geopend.

Vanaf 11:00 uur wordt er op Centraal Station verzameld. De Pride Walk vertrekt om 12:00 uur en is rond 12:30 uur bij de Amstel Bierhal. De officiële opening begint om 13:00 uur.

De leukste feestjes

Benieuwd naar de leukste feestjes tijdens Roze Maandag op maandag 25 juli? We zetten het voor je op een rijtje.

Holy Pink in de Muzentuin

In de Muzentuin kun je tijdens Roze Maandag weer genieten van Holy Pink. Dit gratis festival wordt georganiseerd door Draaimolen. Verwacht dus lekkere techno, (deep)house en veel meer.

Disco Snolly & Papi Chulo bij de Desperados Road Show

Op Roze Maandag staat Desperados Road Show Festival voor de laatste keer tijdens de kermis op het programma. De hostings Disco Snolly en Papi Chulo nemen het festivalterrein die dag over. Er zijn nog kaarten te koop.

Foute Feestje met Qmusic The Party op het Pieter Vreedeplein

Op het Pieter Vreedeplein staat het populaire feestconcept Foute Feestje op het programma. Diverse Qmusic dj’s en surprise-acts treden op. De entree is helemaal gratis.

Groot feest op het Piusplein

Het Piusplein kleurt uiteraard ook roze. Verschillende artiesten treden op. Denk aan DJ Pino, Demi Maria, Nena & Sherry Ann en Miss Bontbeats. De entree is gratis.

Gerard Joling, John de Bever en veel anderen in de Amstel Bierhal

De Amstel Bierhal is tijdens Roze Maandag uiteraard gratis te bezoeken. Gerard Joling, Bonnie St. Clair, John de Bever, René Schuermans, Zanger Alex, Quido van de Graaf, Sjon & Alfonso, ABBA Fever en DJ Coenio treden op.

Lovely Pink op de Korte Heuvel

Op de Korte Heuvel wordt het feest Lovely Pink georganiseerd. Er wordt een Red Bull Stage gecreëerd ter hoogte van Rosalie en de Ribs Factory. Verschillende dj’s treden op en de entree is gratis.

International Drag Queen Show in de Stadhuisstraat

In de Stadhuisstraat kun je genieten van optredens, heerlijke muziek, een fijne sfeer en een international drag queen show. De entree is uiteraard gratis.

Lollipop Outdoor Xtravaganza

Het terrein voor Lollipop en ’t Elfde Gebod wordt een festivalterrein. Wat je kunt verwachten: veel optredens en een prachtig feest. De entree is gratis.

Le Jardin in de Smederijtuin

De Smederijtuin wordt op Roze Maandag omgetoverd tot mini-festivalterrein. Wat je kunt verwachten? De lekkerste house, disco en Italo muziek. Entree is helemaal gratis.

PinkSquare! op Piusplein Noord

Piusplein Noord viert Roze Maandag met verschillende DJ’s. Wat je kunt verwachten? De lekkerste tunes, volop gezelligheid en veel meer.

Feestjes in de horeca

Ook bij diverse horecazaken is van alles te doen. Namelijk:

Tip voor met het hele gezin

Villa Familla in het Dwaalgebied staat van maandag 25 juli tot en met vrijdag 29 juli in het teken van Oud Hollandse spellen. Je kunt hier samen met de kids gratis leuke activiteiten doen. De kinderen worden vermaakt en jij kunt lekker ontspannen.

De kermis ontwijken

Niet zo’n fan van de kermis? Liever een rustig vakantiegevoel in Tilburg? Dan ben je bij Gourmet Market Central Station helemaal op je plek. Tijdens de Tilburgse kermis heeft de foodhall een hoop voor je in petto. Zo wordt het terras zomers aangekleed met strandstoelen, palletbankjes, groen en gezellige verlichting en serveren diverse keukens in de foodhall kermisspecials. Dagelijks staat er een dj fijne muziek te draaien die past bij een stadstuin. De foodhall is tijdens de kermis dagelijks geopend van 12:00 uur tot 00:00 uur.

Meer informatie

De Tilburgse kermis is tien dagen lang gratis te bezoeken. Dagelijks rijdt er een kermistreintje. Je kunt op verschillende plekken op- en afstappen. Het kermistreintje is helemaal gratis en rijdt tussen 14:00 – 22:00 uur.

Ook kun je dagelijks een kermis-expositie bezoeken. De kermis-expositie vindt plaats in de spiegeltent op de hoek van de Spoorlaan en het NS-plein. Je kunt de kermisexpositie de gehele kermis gratis bezoeken.

Natuurlijk is de Tilburgse kermis veel meer dan attracties. Er worden namelijk verschillende evenementen, festivals en feestjes georganiseerd. Het complete overzicht daarvan vind je hier. 

Ga jij de Tilburgse kermis niet bezoeken maar wil je wel live genieten van alles wat er te doen is? Kermis FM zendt weer tien dagen live uit.