Laden Evenementen

Rundfunk met voorstelling ‘Todesangstschrei’ bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
26 november 2021
Tijd:
20:15 tot 21:30
Prijs: Variërend

Op vrijdag 26 november komt Rundfunk naar Schouwburg Concertzaal Tilburg met hun voorstelling: Todesangstschrei. De voorstelling start om 20:15 uur maar de zaal zal al wat eerder open zijn zodat je alvast plaats kunt nemen. Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Lees dan snel verder!

De voorstelling

Nadat je je door een jeugd vol dure fouten, zure nederlagen en gure afwijzingen heen hebt geworsteld en het eindelijk tijd is om op eigen benen te staan en van het leven te gaan genieten, ligt er een oude, smerige vriend op de loer die de rest van je leven naar je zal gluren en in je nek zal hijgen: de DOOD.

Je hebt het nest nog niet verlaten of je haren worden dunner, je spieren strammer en je zicht zwakker. De allesbeklemmende angst voor de dood en het wachten daarop is onvermijdelijk begonnen. En het enige dat zeker is, is dat -ie elke seconde dichterbij komt.

Na Wachstumsschmerzen, over de pijn van het opgroeien, storten de jongens van Rundfunk zich in Todesangstschrei op de nietsontziende ellende van de naderende dood. Lekker lachen!

Interesse?

Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Bestel dan gemakkelijk je kaarten via de website. Een kaartje voor de eerste rij kost €25,00, €22,50 voor de tweede rij en €19,00 voor de derde rij. Om alvast in de stemming te komen kan je deze video kijken. Deze geeft je alvast een voorproefje van het moois dat deze avond je gaat brengen.