Laden Evenementen

Ruud Hermans met ‘Christmas with Rudolph’ in Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
22 december 2022
Tijd:
20:30 tot 22:35
Prijs: €21,50
Locatie:Schouwburg Tilburg
Ruud Hermans

Als winnaar van de The Voice Senior liet de Tilburgse zanger Ruud Hermans een grote indruk achter. Hij gaf zijn eerste grote concert na die overwinning in Schouwburg Concertzaal Tilburg, en komt nu terug. Op donderdag 22 december staat hij weer op het podium. 

Velen zullen Ruud Hermans nog kennen van zijn vertrouwde stemgeluid op de radio. Jarenlang presenteerde hij verschillende programma’s waaronder Het Theater Van Het Sentiment en Country Time (KRO). Daarnaast was Ruud altijd al een van de meest gewaardeerde singer-songwriters in de Nederlandse country scene met zijn band The Tumbleweeds. Die pracht-carrière kreeg nieuwe glans op het podium van The Voice Senior! Vanavond zal Ruud, naast zijn eigen songs, een aantal americana & country-klassiekers ten gehore brengen. En – het is immers bijna Kerst – zullen de nodige Kerstsongs niet ontbreken!

Meer informatie

De voorstelling duurt van 20:30 tot 22:35 uur en heeft een pauze. De ticketprijs varieert van €12,50 tot €21,50. Kijk voor meer informatie op de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg.