Laden Evenementen

S.M.E.T. Kamermuziekserie: Isobel Warmelink & Nikola Meeuwsen in Het Cenakel

Informatie
Datum:
12 maart 2023
Tijd:
12:00 tot 13:30
Prijs: €25,00
Locatie:Het Cenakel Tilburg

Op 12 maart 2023 kan je weer genieten van een editie van de serie Kamermuziek, dit maal geven Isobel Warmelink en Nikola Meeuwsen een concert. Lees snel verder.

Over Isobel Warmelink

Isobel Warmelink won in januari 2022 de eerste prijs van het Oskar Back Vioolconcours in Utrecht. De jury prees haar gepassioneerde spel en de fantastische interactie met het orkest. Zij trad op als solist met het Residentie Orkest, Sinfonia Rotterdam en het Orkest van de 18e Eeuw. Ook was zij te gast bij verschillende belangrijke festivals zoals Wonderfeel, het Oranjewoud Festival en het Internationale Muziek Festival Utrecht. Op het ogenblik studeert zij in Salzburg bij Prof. Lukas Hagen, de eerste violist van het Hagen Quartet en volgt ze masterclasses bij Maxim Vengerov.

Over Nikola Meeuwsen

Nikola Meeuwsen profileert zich als één van de opvallendste jonge pianotalenten in Nederland. Afgelopen augustus ontving hij in Amsterdam de Grachtenfestival Prijs 2022. In 2014 won hij het Koninklijk Concertgebouw Concours en in 2012 het Steinway Concours. Hij trad meerdere malen op met het Residentie Orkest waarmee hij o.a. het Schumann pianoconcert vertolkte. Ook op festivals is hij een graag geziene gast. Hij speelde op het Storioni Festival, het kamermuziekfestival Schiermonnikoog en het nieuwe Haagse festival Classical Now. Nikola Meeuwsen studeert bij Marlies van Gent en Enrico Pace aan de prestigieuze Accademia Pianistica di Imola in Italië.

Meer info

Een toegangskaartje kost €25,00. Kinderen tot en met 11 jaar hebben gratis entree. Kaartjes bestellen kan hier of via info@cenakel.nl. Let op! Parkeren op het terrein van Het Cenakel is niet mogelijk. De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid is aan de overzijde bij het koetshuis