Laden Evenementen

S.M.E.T. zondag concert bij Het Cenakel

Informatie
Datum:
12 december 2021
Tijd:
12:30 tot 14:00
Prijs: €15,00

Op zondag 12 december 2021 is het wederom tijd voor het S.M.E.T. zondag concert bij Het Cenakel. Een viool, cello en piano maken er een muzikaal meesterwerk van. Kaarten voor deze middag kosten €15,00 en kinderen tot en met 11 jaar kunnen gratis naar binnen. Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Lees dan snel verder voor alle informatie over het concert.

Het concert

In 1988 vormden de drie veelbelovende Nederlandse jonge musici Peter Brunt, Larissa Groeneveld en Ellen Corver het Osiris Trio. Door in rap tempo tal van onderscheidingen te winnen, wisten zij zich al snel te positioneren als toonaangevend Nederlands ensemble. Zo sleepten zij zowel de Nederlandse Philip Morris Finest Selection als de Kersjes Prijs in de wacht. Hun optreden op vele Europese podia en in Carnegie Hall in New York was het startpunt voor een grote internationale carrière.

Een fraaie balans

Het trio onderscheidt zich door gedegen vakmanschap en weet een fraaie balans te vinden tussen diepgang en onbevangen inspiratie. Zij waren op vijf continenten te horen en maakten recentelijk een grote tournee door China. Hun uitgebreide discografie omvat twee eeuwen repertoire met zowel klassieke als in opdracht geschreven nieuwe werken.

Masterclasses

Alle drie de leden zijn als hoofdvakdocent verbonden aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en worden regelmatig uitgenodigd om masterclasses te geven aan buitenlandse conservatoria. Op 12 december speelt het Osiris Trio werken van Beethoven en Martin.

Extra informatie

Lijkt het jou leuk om hier bij te zijn? Dat kan! Kaarten voor deze avond kosten €15,00. De kaarten worden aan de deur afgerekend dus zorg dat je wat eerder komt zodat je hier alle tijd voor hebt en je rustig kan plaatsnemen voor het concert. Reserveer ze alvast via de website.