Laden Evenementen

S.M.E.T. Zondag concert bij Het Cenakel

Informatie
Datum:
13 februari 2022
Tijd:
12:30 tot 14:00
Prijs: €15,

Op 13 februari is het tijd voor het S.M.E.T. Zondag concert bij Het Cenakel. Lijkt het jou leu om eindelijk weer eens wat leuks te doen? Dan is dit je kans, eindelijk weer een middag vol muziek! Lees snel verder!

De voorstelling

Lavinia Meijer (1983) werd geboren in Zuid Korea en kwam als tweejarige bij haar adoptieouders in Nederland. Zij groeide op in Arnhem en werd als elfjarige toegelaten tot de Jong Talentklas van het Utrechts Conservatorium waar zij studeerde bij Erika Waardenburg. Zij behaalde haar diploma’s Bachelor en Master of Music beide cum laude aan zowel het Utrechts als het Amsterdams Conservatorium. Opvallend is haar bijzonder avontuurlijke programmering. Zo nam zij een cd op met Carel Kraayenhof (bandoneon) en treedt samen met hem op. Ook haar contact met de Amerikaanse componist Philip Glass is bijzonder te noemen. In 2009 kreeg zij de Nederlandse Muziekprijs van het Nederlandse Fonds voor de Podium Kunsten en 2013 ontving zij een Gouden Plaat en platina onderscheiding voor de cd Metamorphosis/The Hour met muziek van Philip Glass. Sindsdien neemt haar carrière een grote vlucht en treed zij op op vele podia in Europa, Amerika en Azië .

In Tilburg speelt zij composities spelen van Glass, Arnalds, Lambert en Lavinia Meijer.

Extra informatie

Kaarten voor dit concert reserveer je gemakkelijk via: info@cenakel.nl. Betalen kan bij aanvang contant. De kosten van een kaartje zijn €15,-. De voorstelling start om 12:30 uur.

Stappegoor Tilburg