Laden Evenementen

S.M.E.T. zondag concert bij Het Cenakel

Informatie
Datum:
14 november 2021
Tijd:
12:30 tot 14:15
Prijs: €15,00

Op zondag 14 november komt S.M.E.T. met een zondag concert. Het concert begint om 12:30 uur en zal ongeveer anderhalf uur duren. Het belooft een tof concert te worden dat jij niet wil missen. Het strijktrio bestaande uit de instrumenten: viool, altviool en cello heeft er zin in! Jij ook? Lees snel verder voor alle informatie over de middag.

Het concert

Op 14 november speelt Strijktrio Corneille een bijzonder programma waarin het uitgebreide trio van Mozart tussen de delen afgewisseld wordt met korte werkjes van Kurták. Een formule die tegenwoordig meer wordt toegepast en die heel verfrissend werkt.

Noé Inui

De buitengewoon getalenteerde violist Noé Inui studeerde in Brussel, Parijs, Karlsruhe en Düsseldorf en won diverse onderscheidingen. Zo kreeg hij van het Sibelius Concours in Helsinki (2005) een speciale prijs voor jong talent en won hij in 2009 de Young Concert Artists International Auditions in New York. Het Concertgebouw selecteerde Noé in 2020 als een van de ‘Classical Futures Europe Artists’.

Georgy Kovalev

De Georgische altist Georgy Kovalev tegenwoordig woonachtig in Amsterdam, studeerde in Moskou bij Yuri Bashmet en bij Nobuko Imai aan de Kronberg Academie. In 2019 studeerde hij af bij Tabea Zimmerman in Berlijn. Hij is prijswinnaar van diverse internationale concoursen, onder andere in Moskou, Tokyo en Pörtschach.

Ella van Poucke

Ella van Poucke is een van de belangrijke cellisten van haar generatie. Na haar studie aan de Kronberg Akademie bij Frans Helmerson rondde zij deze in 2017 af aan de Chapelle Musicale Reine Elizabeth bij Gary Hoffman. Zij won de Grachtenfestivalprijs 2017 waardoor zij in 2018 ‘Artist in Residence’ was van dit jaarlijkse festival. Van 2012 tot 2017 won zij verschillende internationale prijzen en als resultaat daarvan speelde zij in alle belangrijke zalen in Nederland en viel ook te beluisteren in vele Europese landen en in de Verenigde Staten. Ook als soliste met orkest maakt zij furore en in maart 2017 maakte zij haar debuut bij de Brussels Philharmonic in Bozar te Brussel.

Extra informatie

Lijkt het jou leuk om deze voorstelling te bezoeken? Dat kan! Een kaartje voor deze middag kost €15,00. Je reserveer gemakkelijk je zitplaatsen via de website van Het Cenakel.