Laden Evenementen

Safari Run in de Beekse Bergen

Informatie
Datum:
04 november 2022
-
06 november 2022
Prijs: €35
Locatie:Safaripark Beekse Bergen

Heb jij altijd willen hardlopen in de Beekse bergen? Pak nu je kans! De Beekse Bergen en Loopreizen.nl zijn een exclusieve samenwerking aangegaan met als resultaat een uniek hardloopevenement in de wereld van De Beekse Bergen!

Deelnemers kunnen van 4 tot en met 6 november kiezen uit verschillende afstanden. Op vrijdagmiddag vindt de vijf kilometer run plaats, op zaterdagochtend de tien kilometer en op zondagochtend de vijftien kilometer. Daarnaast is er ook een dertig kilometer optie. Deze bestaat uit deze drie verschillende runs.

Ook vindt er op zaterdagmiddag een speciale Kids-route plaats voor kinderen van één tot en met twaalf jaar. Er is een onderscheid gemaakt in verschillende afstanden voor de verschillende leeftijdsgroepen.

Loop ’tussen’ de wilde dieren

Een weekend met verschillende mooie afstanden: de Beekse Bergen Safari Run 5K, 10K, 15K, 30K Challenge en Kids Run. Het zijn stuk voor stuk unieke ervaringen waar deelnemers tussen de verschillende wilde dieren lopen. Tijdens dit weekend heb je de mogelijkheid om de wilde dieren te bezoeken, zowel tijdens de run als voor en na de wedstrijd. Schrijf je nu in voor 1 of meer afstanden en krijg een entreeticket voor het Safaripark erbij.

Exclusief arrangement

In samenwerking met Loopreizen biedt het Safaripark een exclusief arrangement aan met een startbewijs, entreetickets voor Safaripark Beekse Bergen en een door de deelnemer gekozen verblijf op het Safari Resort of Lake Resort.