Laden Evenementen

Sam Hofman presents ZOMERKATER in 013 Poppodium

Informatie
Datum:
05 oktober 2023 22:00
-
06 oktober 2023 03:00
Prijs: €15,50
Locatie:013 Tilburg

Donderdag 5 oktober presenteert Sam Hofman ZOMERKATER clubtour. Sinds februari beukt Sam Hofman binnen- en buitenland door en heeft hij inmiddels zijn hele zomertour volledig uitgespeeld. Van Paaspop en Matrixx at the Park tot aan Wish Outdoor, Sam heeft elk feestje op zijn kop gezet. Nu de zomer ten einde komt heeft iedereen last van een zomerkater. Benieuwd? Lees dan verder!

Over Sam Hofman

De 27-jarige Sam Hofman is een van de ‘rising star’ met bekendheid door heel Nederland. Zijn eerste publicitaire schreden waren in het tv- programma Hollands Next Top Model, enige tijd heeft Sam ook professioneel modellen werk gedaan. Maar de ambities van Sam rijken verder; hij stortte zich op het DJ’en , een passie die hij al sinds jongs af aan heeft, en lanceerde zichzelf later online.

Samen met zijn broertje Rijk begon hij in 2021 ‘BROERS’ – een comedy podcast met verhalen die de twee broertjes meemaken. De podcast werd al snel zeer populair en in was in no- time de NR.1 podcast van Nederland. Zo wonnen ze in 2022 de Gouden Podcast-prijs tijdens het Gouden RadioRing-gala. Sam heeft ondertussen meer dan 127.000 volgers op Instagram, een podcast die op NR.2 in de hitlijsten staat en elke week weer de NR.1 aflevering van Nederland is.

Kortom de multi-getalenteerde Sam Hofman is hard op weg een nog grotere persoonlijkheid te worden.

Meer informatie

Heb jij zin om Sam Hofman te zien optreden in 013 poppodium? De reguliere ticketprijs is €15,50 (incl. servicekosten) en tickets zijn per direct verkrijgbaar via 013.nl/samhofman.

Let op! Voor deze show geldt een leeftijdsgrens van 18+