Laden Evenementen

Samen voor kinderrechten in de LocHal: ontdek, leer en verander

Informatie
Datum:
19 november 2023
-
21 november 2023
Prijs: Gratis
Locatie:LocHal

Amnesty International Tilburg organiseert inspirerende activiteiten in samenwerking met de jeugdafdeling van de LocHal voor kinderen uit groep 6, 7 en 8. Dit doen ze op zondag 19 en woensdagmiddag 22 november, ter ere van de Internationale dag van de Rechten van het Kind, die wordt gevierd op 20 november. 

Op de jeugdafdeling in de Bibliotheek LocHal maken we bespreekbaar wat kinderrechten zijn. We zullen aandacht vragen voor kinderen in situaties waarbij de rechten worden geschonden en streven naar een rechtvaardiger wereld voor iedereen. Zo is er onder meer een introductie tot kindrechten, een creatieve workshop Verhaal & Dans en kunnen kinderen onder begeleiding van volwassenen deelnemen aan de schrijfactie. Hierbij kun je kaarten tekenen en schrijven, om mensen te steunen van wie de mensenrechten worden geschonden.

Meld je aan

Kom en doe mee, want iedere bijdrage, groot of klein, draagt bij aan een betere toekomst voor kinderen overal ter wereld. We hopen van harte dat je aanwezig zult zijn op één of beide van deze dagen vol inspiratie en positieve verandering!

Meer informatie

Voor meer informatie over dit evenement kun je terecht op de website van Bibliotheek Midden-Brabant!