Agenda

Samenkomst In Positieve Sfeer

Samenkomst In Positieve Sfeer bij Club Smederij

Wanneer: 25 juni 2021 van 20:00 tot 21:00 Waar: Club Smederij Entree: €13,75
Bestel tickets

Samenkomst In Positieve Sfeer bij Club Smederij

Samenkomst In Positieve Sfeer is een voorstelling die speelt in nachtclubs, die nu nog gesloten zijn door corona. Lilou Dekker (onder andere initiatiefnemer van de locatievoorstelling Circus Reve en voorstellingen voor het Amsterdam Fringe Festival en Boslab) maakt samen met schrijfster Randa Peters en acteur Leon Brill voor een klein publiek in de verlaten tempels van het feest, de nachtclubs, een voorstelling over het belang van feest.

Samenkomst In Positieve Sfeer

In Samenkomst In Positieve Sfeer proberen twee vrienden, Leon en Lilou, zich het gevoel van feest te herinneren. In het glinsterende licht van een discobal vinden ze zichzelf terug in een polonaise van belangrijke vragen. Waarom feesten we? Hoe essentieel is feest voor het bestaan? En is een vis een goed verjaardagscadeau? Een voorstelling over Salmari-vlekken op je witte shirt, vergeten tompoezen in een lege kantine en de zin van het leven. Maar bovenal een liefdevolle ode aan de samenkomst.

Samenkomst in positieve sfeer is de komende weken te zien in verschillende clubs door Nederland in de steden Amsterdam, Rotterdam, Tilburg (25 juni in Club Smederij) en Leiden.

Praktische informatie

  • Zaal open: 19.45 uur;
  • Start voorstelling: 20.00 uur;
  • Einde voorstelling: 21.00 uur.
  • 50 plekken beschikbaar dus wees er snel bij, tickets kosten €13,75 per stuk inclusief servicekosten.

Meer informatie

Meer informatie over Samenkomst In Positieve Sfeer vind je hier.

Locatie