Laden Evenementen

Sanne Wallis de Vries met voorstelling ‘Kom.’ bij Schouwburg Concertzaal Tilburg

Informatie
Datum:
02 november 2021
Tijd:
20:15 tot 21:45
Prijs: €18,00

Op dinsdag 2 november 2021 komt Sanne Wallis de Vries naar Schouwburg Concertzaal Tilburg met haar voorstelling ‘Kom.’ De voorstelling zal je meenemen en aan het denken zetten. Het begint om 20:15 uur en zal tot 21:45 uur duren. Lijkt jou dit leuk? Lees dan snel verder voor alle info.

De voorstelling

Kom een avond met Sanne beleven zoals je die niet eerder hebt beleefd. Geflankeerd door haar geweldige vaste muzikanten, neemt ze je op haar eigen unieke wijze mee op een trip door de vlammende verbeelding, langs de rauwe realiteit. Sanne gaat je voor door de diepste, donkerste en meest dampende plekken van de menselijke ziel en viert vol vuur dat wat ons bindt: de menselijkheid. Met spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek.

Kom.
Op.
Dan.
Kom.
Kijken.
Kom.
Tot inkeer?
Kom maar.

Extra info:

Ticketprijzen voor deze avond starten vanaf €18,00 voor de 3e rang, €22,00 voor de 2e rang en €24,50 voor de 1ste rang. De tickets zijn gemakkelijk te bestellen via de website. De voorstelling start om 20:15 uur maar de zaal zal al eerder open zijn zodat je eventueel alvast een drankje kan doen om lekker in de stemming te komen. Alle informatie betreffende de voorstelling vind je op de website van Schouwburg Concertzaal Tilburg.